Coaching

—–Opkomen voor jezelf….dat is makkelijker gezegd als gedaan. Vaak willen we het wel maar weten we niet hoe. Tijdens  onze cursus of training leer je mentaal en fysiek voor jezelf op te komen. Je leert onder andere dat je je grenzen mag aangeven en hoe je dat kan doen. Daarnaast leer je je grenzen kennen en misschien durf je ze ook wel te verleggen. Dat is een heel proces en daarvoor worden fysieke en mentale technieken aangeboden. Het doel van de cursus  of training is om meer zelfvertrouwen te krijgen, we doen dit door te werken aan lichaamstaal, houding en uitstraling, verdedigingstechnieken maar ook stemgebruik, ademhaling en concentratie komen aan bod.—–

In onze trainingen staat het vergroten van zelfvertrouwen centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties.

Elementen van een training of cursus kunnen zijn:

verbale en non-verbale communicatie
confrontatietechnieken of de-escalatie
houding en uitstraling
vluchtgedrag
hulp vragen (en bieden)
fysieke zelfverdediging

 

Wil je meer informatie met betrekking tot deze cursus of coaching in groepen of individueel, neem dan contact met ons op.

 

DSC_7513