Start nieuw seizoen 2016-2017

Hallo allemaal,

De zomervakantie is weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school en de introducties voor het voortgezet onderwijs zijn in volle gang. De kinderen en tieners kunnen eerst even wennen aan het nieuwe weekritme voordat Double Cross P-formance van start gaat met haar lessen.

 

Een nieuw seizoen: Wij starten vanaf maandag 5 september.

 

Tijdens de zomervakantie hebben we nieuwe plannen gemaakt voor een bruisend dansseizoen.

Double Cross P-formance is een jong, dynamisch en creatief bedrijf. Dans, coaching en bewegingslessen staan centraal.

 

In de bijlage heb ik een “after-movie” bijgevoegd. Dan kunnen jullie nog even nagenieten van de afgelopen eindshow.

 

Auditie:Voor de tieners met wedstrijdambitie en/of van danstalent 10-14 jaar kunnen 8 oktober 9.30u-11.30u deelnemen aan de audities voor the Rookies. Als je door bent na de audities starten de trainingen in de nieuwe samenstelling in de week erna. De huidige Rookie trainingen zullen in de oude samenstelling plaats vinden tot aan 2 oktober. We dansen namelijk op 2 oktober de finale van het NK van SONEO in de Spiegel. Heb je interesse en wil je graag met wedstrijden mee doen? Geef je dan op voor de audities doublecrossp-formance@live.nl

 

The Rookies:  dansen komend seizoen 3,5 uur in plaats van 2 uur per week.

 

P-formance: Heb je tijdens de eindshow ook zo genoten van het demo team? Het demo team bestaat uit verschillende leeftijden vanaf 5-25 jaar. Dit is een samengestelde groep van dansers die in een selectie thuis horen. Wil je graag bij deze groep horen?  Geef je dan op voor de auditie.

Kijk op onze website of facebook voor de verdere informatie over deze audities.

 

www.doublecrossp-formance.nl “evenementen”

 

Verschil Demo’s en wedstrijden: Wat is het verschil tussen een wedstrijdgroep en een demo-groep? De wedstrijdgroepen doen mee aan de wedstrijden per leeftijdscategorie van Soneo, dat zijn 3 wedstrijden per jaar, tenzij we ons kwalificeren voor het NK, dan zijn het er 4. Meerkosten: Bij deelname aan de wedstrijden van Soneo zijn de inschrijfkosten p.p. €10,00 exclusief de kleding outfits die door Double Cross P-formance wordt samengesteld. De deelnamekosten voor het NK per 2016 zijn €12,50 p.p.

Demo-groep: P-formance: De demo-groep is een groep fanatieke en gemotiveerde dansers met de leeftijd vanaf 5jr-25jaar. Iedereen kan voor dit demo-team auditie doen. De audities zullen gegeven worden 8 oktober van 9.30-11.30uur. Mocht je het bijvoorbeeld net niet gered hebben bij de audities voor The Rookies, dan heb je de kans dat je wel met het P-formance team kunt deelnemen. Elk jaar zijn er verschillende optredens waar we voor worden uitgenodigd. Dit kan variëren van een speeltuin openen tot een modeshow, tot een jubileum etc. Deze les wordt gegeven op de maandag aan het begin van de avond. Dit seizoen zal het P-formance team 1,5 uur trainen per week.

Ben je al een Rookie? En wil je graag bij het demo-team P-formance? Schrijf je dan ook in voor de audities. (10,00 euro inschrijfgeld)

 

PeuterSWING: De peuterlessen worden door juf Judith de Heij-Been gegeven op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. Kijk op onze website voor het rooster. De peuterlessen bestaan uit blokken waar je je van te voren voor op moet geven. We willen namelijk niet te grote groepen zodat we aan elke deelnemer persoonlijke aandacht kunnen bieden. De lessen zullen starten op de woensdagochtend bij kindcentrum het Festival in Stadshagen.

www.doublecrossp-formance.nl en www.stadskids.nl

 

De urban teens+ groep op de maandag is de voormalige groep van de woensdagmiddag. We verplaatsen deze groep naar de maandag in Stadshagen. Leeftijden van 11/12+  dansers zijn hier welkom.

De urban kids en de urban teens van de woensdag zijn gesplitst. De urban kids krijgen nog meer basis trainingen en de urban teens zitten al een paar jaar op les. Bij de urban teens op de woensdag, passen we de lessen aan op het niveau van de kinderen. In deze groep zitten de kinderen die al enige ervaring hebben.

 

 

 

Contributie-Lidmaatschap:

Alle huidige/lopende lidmaatschappen zijn per 1 september afgelopen. Dat betekent dat voor iedereen de automatische incasso stopt. Tijdens de eerste les van het nieuwe seizoen krijgen alle deelnemers een nieuw formulier mee, alsook de algemene voorwaarden. De formulieren dienen de tweede lesweek ingeleverd te worden, voorzien van handtekening. Let op dat u het volledige IBAN nummer invult. Dit seizoen wordt er 10,00 euro p.p. inschrijfgeld gehanteerd voor nieuwe leden.

Kunt u de maandelijkse contributie om wat voor reden dan ook niet voldoen? En wil u toch graag deelnemen aan de lessen van Double Cross P-formance, vraag dan een tegemoetkoming aan bij de gemeente Zwolle bij “Stichting Meedoen”. Het Jeugdsportfonds financiert namelijk geen bewegingslessen op muziek. Deze stichting bepaalt of u hiervoor in aanmerking komt. De tegemoetkoming voor de minima is zowel mogelijk voor de danslessen als voor de capoeiralessen. Laat ons weten als u een aanvraag doet, dan kunnen wij dit alvast in onze ledenadministratie aanpassen.

Als er een achterstand ontstaat met betaling van de contributie met wat voor reden dan ook, neem dan per mail contact met ons op. Bij geen contact en er 2 of meer maanden achterstand is, dan ben ik genoodzaakt dit door te geven aan het incasso bureau.

 

Huisregels:

Zorg ervoor dat de deelnemers van dans gemakkelijke kleding aan hebben. We dansen op gympies, sneakers, balletschoentjes, niet op blote voeten. Zorg voor schoon schoeisel. Aan het begin van de les kan iedereen de schoenen wisselen. Het heeft onze voorkeur dat iedereen de danskleding al aan heeft, zodat we gelijk na het wisselen van de schoenen, met de les kunnen starten.

Bij de capoeira train je juist wel op blote voeten. Zorg ervoor dat de teennagels van uw zoon/-dochter netjes zijn geknipt. Iedereen draagt makkelijk zittende kleding waar iedereen zich goed in kan bewegen. Het wordt van iedere deelnemer verwacht dat elk lid na de herfstvakantie het witte capoeira tenue draagt tijdens de training. Deze broeken zijn bij Double Cross P-formance verkrijgbaar.

De deelnemers mogen geen frisdranken met koolzuur nuttigen tijdens de les. Wij adviseren om een flesje water mee te geven naar de les met een goed afsluitbare dop/deksel. Koekjes en snoep worden tijdens de les niet genuttigd.

Voor de verdere huisregels verwijs ik iedereen naar de algemene voorwaarden.

Hebt u vragen en/of opmerkingen over de groepsindeling? Of ben ik onverhoopt iemand vergeten in te vullen of heb ik iemand in een verkeerde groep geplaatst? mail of whatsapp ons, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Met vriendelijke groet, Cindy Camphens                  tel: 0617849754

www.doublecrossp-formance.nl       doublecrossp-formance@live.nl